Sinterklaas-rocky-road-fudge-1a.jpeg

Sinterklaasfudge 12 pieces
 

Het is niet alleen heerlijk, het ziet er ook fantastisch uit op een sinterklaasmiddag of avond. En nog belangrijker, het is niet eens moeilijk!

Benodigdheden:

  • Pepernoten (en ander strooigoed)

  • 1 blik gecondenseerde melk a 397 gram

  • 300 gram chocolade met een smaakje naar keuze

  • Een bakvorm van circa 20 x 14 cm

  • Bakpapier

Kerstavond bakken

Bereidingswijze

  1. Verwarm de melk op een laag vuur (let op met vuur en kinderen!). Voeg de chocolade toe en laat langzaam smelten. Is het mengsel gesmolten? Giet dan het mengsel in de vorm of schaal die is bedekt met bakpapier.
     

  2. Strijk de bovenzijde glad en voeg zoveel pepernoten, shuimpjes en andere lekkere dingen toe. Daarna de sinterklaasfudge op laten stijven in de koelkast voor minimaal 2 uur. Snijd hem in stukken aan. Eet smakelijk!